Huoleti - tukiverkosto taskussasi

Huoleti-palvelun tavoitteena on helpottaa potilaiden arkielämää ja sitä kautta elämänlaatua. 

Huoleti-mobiilisovellus tarjoaa sinulle ja läheisillesi tietoa, vertaistukea ja apua arkeen. Käyttämällä Huoletin digitaalista alustaa ja sovellusta voit luoda omia sosiaalisia verkostojasi, joka mahdollistaa sinulle tuen pyytämisen ja saamisen ystäviltäsi, perheeltäsi ja vapaaehtoisilta helposti ja nopeasti.  Huoleti on tukiverkosto taskussasi.

Huoleti-palvelun tavoitteena on potilaan arkielämän helpottaminen, ja helpottumisen myötä mahdollistuva elämänlaadun ja hyvinvoinnin kokemuksen kohentuminen. Palvelu tarjoaa käyttäjille myös kohdennettua tietoa sairaudesta sekä arkea tukevia palveluja lähiympäristöstä. 

Lataa Huoleti-sovellus puhelimeesi Play-kaupasta tai App Storesta.

Mikä on Huoleti - Katso video sovelluksen käytöstä

Huoletissa voit toimia useassa roolissa

Huolestuneena löydät muita, joilla on kanssasi sama huoli ja saat vertaistukea. Luo tukiverkostosi ja pyydä apua arkeen. Löydät myös huoleesi liittyvää tietoa.

Läheisenä voit olla tukena ystävällesi, vastata avunpyytöihin tai ehdottaa tekemistä. Löydät myös muita tukijoita sekä tietoa.

Vapaaehtoisena voit rakentaa huolestuneista tuettavien verkoston, vastata avunpyyntöihin ja ehdottaa tekemistä. Löydät myös muut järjestösi vapaaehtoiset ja saat vapaaehtoistyön CV:n.