Sidekick Health IBD- sekä nivelreuma- ja nivelpsoriaasiohjelmat – henkilökohtainen tsemppari taskussasi


Tulehdukselliset sairaudet vaikuttavat pitkäaikaisina sairauksina sairastavan elämään kokonaisvaltaisesti. Moni kokee sairauden henkisesti uuvuttavaksi. Lääkehoidon lisäksi sairastavilla on usein tarve myös henkiselle tuelle. Hoitajan tai lääkärin tapaamisia on kuitenkin suhteellisen harvoin ja mahdollisuudet syventyä asioihin ovat rajalliset.1-3

Sidekick Health -ohjelmat ovat 16 viikon vuorovaikutteiset tukiohjelmat IBD-sairauksia sekä nivelreumaa ja nivelpsoriaasia sairastaville. Mobiilisovellus kulkee mukana puhelimessa joka päivä. Ohjelma on tarkoitettu tukemaan sairastavien arjen hallintaa ja elämää sairauden kanssa, keskittyen fyysisen hyvinvoinnin lisäksi erityisesti myös henkiseen hyvinvointiin. 

Sidekick Health -ohjelmien lataaminen

Sidekick Health IBD-ohjelma sisältää omat osiot haavaista paksusuolitulehdusta ja Crohnin tautia sairastaville. Sidekick Health nivelreuma- ja nivelpsoriaasiohjelma sisältää omat osiot nivelreumaa ja nivelpsoriaasia sairastaville.

Osallistumalla ohjelmaan saat sovelluksen kautta 2-3 kertaa viikossa sairauteesi liittyvää tietoa, pieniä päivittäisiä tehtäviä sekä kannustusta yleistä hyvinvointia lisääviin tekoihin. 

Jos sinulla on haavainen paksusuolitulehdus, lataa ohjelma tästä linkistä.

Jos sinulla on Crohnin tauti, lataa ohjelma tästä linkistä.

Jos sinulla on nivelreuma, lataa ohjelma tästä linkistä

Jos sinulla on nivelpsoriaasi, lataa ohjelma tästä linkistä.

Pitämällä huolta itsestäsi autat myös muita

Jokainen Sidekick Health -ohjelmassa keräämäsi piste kerryttää puhtaan veden määrää, jonka Sidekick Health lahjoittaa. Pitämällä parempaa huolta itsestäsi autat siis myös muita. Pienistä puroista kasvaa suuri virta.

Potilastukipalvelumme
Sidekick Health