LivingWith – elämää syövän kanssa -potilastukiohjelma

LivingWith on Pfizerin kehittämä maksuton sovellus, joka on suunniteltu tukemaan sekä syövän kanssa elävää ihmistä että hänen perhettään ja ystäviään.

GoogleplayApp store

TIETOSUOJAILMOITUS LivingWith®-SOVELLUSTA KOSKIEN

Tutustu maksuttomaan LivingWith – elämää syövän kanssa -potilastukiohjelmaan

LivingWith - Elämää syövän kanssa -sovelluksen tarkoituksena on auttaa ihmisiä hallitsemaan elämää syövän kanssa. Koska syöpä koskettaa ihmisen koko tukiverkostoa, on LivingWith suunniteltu tukemaan sekä syövän kanssa elävää ihmistä että hänen perhettään ja ystäviään.

Sovellus on suunniteltu auttamaan sinua yhteydenpidossa läheisiisi, tarvitsemasi tuen pyytämisessä, lääkärin vastaanotoilla saamiesi tärkeiden tietojen muistamisessa, asioiden järjestyksessä pitämisessä ja hyvinvointiisi keskittymisessä – kaikki tämä samasta paikasta.

LivingWith voi auttaa syövän kanssa eläviä sekä heidän tukihenkilöitään:

  • Jaa tuntemuksesi. Seuraa uupumusta, mielialaa, kipua ja unta; yhdistä terveyssovellusten ja puettavien laitteiden kanssa (jolla mitataan askelia ja tarkkaillaan unenlaatua) ja jaa henkilökohtaisia kuvaajiasi ystävien ja lääkärin kanssa
  • Kokeile työkaluja. Ne on suunniteltu auttamaan sinua terveyshaasteiden kanssa
  • Tutustu sisältöihin. Tarjolla on paljon validoitua tietoa luotettavista lähteistä.
  • Hanki apua. Pysy yhteydessä läheisiisi ja lähetä/vastaanota pyyntöjä/ehdotuksia, joiden tarkoituksena on helpottaa arjen askareita.
  • Tee muistiinpanoja. Kirjoita ja äänitä huomioitasi ja kysymyksiäsi lääkärille. Säilytä testitulokset, lääkitystiedot ja vakuutustiedot kaikki yhdessä paikassa.
  • Pidä asiat järjestyksessä. Lisää kaikki lääkärikäynnit ja tehtävät sovelluksen kalenteriin.

Saatavilla sovelluskaupoista. Sovellus ja sen käyttö on maksutonta, lataa LivingWith alta:

GoogleplayApp store

Tutustu Living With -sovelluksen toimintoihin

Tutustu myös muihin syöpäsisältöihn