Sidekick Health IBD-ohjelma – henkilökohtainen tsemppari taskussasi


IBD-sairaudet vaikuttavat pitkäaikaisina sairauksina sairastavan elämään kokonaisvaltaisesti. Moni kokee sairauden henkisesti uuvuttavaksi. Lääkehoidon lisäksi sairastavilla on usein tarve myös henkiselle tuelle. Hoitajan tai lääkärin tapaamisia on kuitenkin suhteellisen harvoin ja mahdollisuudet syventyä asioihin ovat rajalliset.

Sidekick Health IBD-ohjelma on 16 viikon tukiohjelma IBD-sairauksia sairastavalle. Mobiilisovellus kulkee mukana puhelimessa joka päivä. Ohjelma on tarkoitettu tukemaan IBD:tä sairastavien arjen hallintaa ja elämää sairauden kanssa, keskittyen fyysisen hyvinvoinnin lisäksi erityisesti myös henkiseen hyvinvointiin.

 

Katso video ja tutustu Sidekick Health IBD-ohjelmaan

Sidekick Health IBD-ohjelman lataaminen

Sidekick Health IBD-ohjelma sisältää omat osiot haavaista paksusuolitulehdusta ja Crohnin tautia sairastaville. Osallistumalla ohjelmaan saat sovelluksen kautta 2-3 kertaa viikossa sairauteesi liittyvää tietoa, pieniä päivittäisiä tehtäviä sekä kannustusta yleistä hyvinvointia lisääviin tekoihin. 

Jos sinulla on haavainen paksusuolitulehdus, lataa ohjelma tästä linkistä.

Jos sinulla on Crohnin tauti, lataa ohjelma tästä linkistä.


Pitämällä huolta itsestäsi autat myös muita

Jokainen Sidekick Health IBD-ohjelmassa keräämäsi piste kerryttää puhtaan veden määrää, jonka Sidekick Health lahjoittaa. Pitämällä parempaa huolta itsestäsi autat siis myös muita. Pienistä puroista kasvaa suuri virta.